Conill a la caçadora

Escrito por Quim. Posteado en Amb conill

conill_casadora

Ingredients:

1 conill
1 llesca de pà
1 ceba
3 grans d’all
Julivert




Com es fa:

Posem una mica d’oli en una caçola i fregim la llesca de pa, que quedi torradeta. La retirem i a la mateixa caçola fregim la ceba tallada en grills, els alls i 3 branques de julivert. Quan està fregit s’aixafa tot juntament amb la llesca de pà; també es pot triturar però vigilant que no quedi massa fi.

A la mateixa caçola es daura el conill, net, tallat a troços i salat. Després s’hi afegeix el triturat que hem preparat abans i un got d’aigua. S’hi afegeix una mica de sal, es tapa i es deixa coure a foc regular.

"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario

Localització


MERCAT MUNICIPAL MIRA-SOL CENTRE
Pl. D’Ausiàs March, núm. 1-9
Parada núm. M0-07
08195-SANT CUGAT DEL VALLÈS

Contacte


Telf : 93 582 70 54
E-mail: info@kikiriquim.cat

Horaris


Dilluns a Dissabte: 09:15 a 21:15

Segueix-nos